Kantoormeubilair

Gepubliceerd jan. 31, 23
8 min read

Waar Moet Je Aan Denken Bij Het Inrichten Van Een Kantoor?

Bel gerust voor een telefonisch / video advies welke stoel het beste past bij uw wensen en budget. Zowel in Wemeldinge als middels de video kunt u zien wat u koopt en mocht het product toch niet aan uw verwachtingen voldoen dan nemen wij dit retour. Ook voor uitleg of technische vragen vindt u bij ons een luisterend oor.

Kantoorinrichting Op Maat Laten Maken?Gespecialiseerd In Kantoorinrichtingen & Kantoormeubilair

Het spijt ons, deze browser of uw browserversie wordt niet ondersteund. We raden u een update aan voor een betere navigatie-ervaring.

Kantoorinrichting Op Maat

, is de werkplek specialist van Nederland. Wij bieden een oplossing voor een complete werkplekinrichting - Moderne kantoor inrichting. Wanneer je meerdere uren op een dag op één werkplek werkt, is passend kantoormeubilair essentieel. Wij hebben een compleet aanbod voor jouw kantoor of thuiswerkplek. Een werkplek inrichten begint bij de juiste kantoormeubelen en accessoires.

Het kantoormeubilair is door ons zelf getest op comfort, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. De belangrijkste eigenschap van een bureaustoel is dat men langdurig kan werken in een gezonde en comfortabele werkhouding. Ben jij op zoek naar een bureaustoel? Bekijk onze zorgvuldig geselecteerde bureaustoelen online of in onze showroom. Er is een grote verscheidenheid aan configuraties, materialen en uitvoeringen zodat er een passende oplossing is voor iedere gebruiker.

Als Startup Budgetproof Een Professioneel Kantoor Inrichten

Ben jij op zoek naar een bureautafel? Bekijk onze zorgvuldig geselecteerde bureautafels online of in onze showroom. Er is een grote verscheidenheid aan configuraties, materialen en uitvoeringen zodat er een passende oplossing is voor iedere gebruiker. Vaak begint de zoektocht bij een goede bureaustoel en passende bureautafel. Wij bieden een inrichting voor de complete werkplek.

Wij dragen graag bij aan een gezonde werkomgeving door jou te voorzien van een goede kantoorinrichting. Heb je advies nodig? Wij helpen graag bij jouw aankoop. is alleen een ergonomische bureaustoel of zit-stabureau vaak niet voldoende. Wij kijken ook naar zaken als werkplekhoogte, beeldschermhoogte, kijkafstand en de vormgeving van toetsenbord en muis.

Kantoorinrichting - Kantoormeubilair

Bureaustoel Den-boschModerne Bureaustoel

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Projectinrichting Is Klaar Voor KantoorinrichtingGoedkoop Kantoormeubilair

Is uw bedrijf gegroeid of gaat u verhuizen? Grote kans dat u op zoek bent naar een . is uw partner voor al uw kantoormeubilair. En omdat we jarenlang ervaring hebben, zijn wij een professionele partner voor het inrichten van kantoren tot wel 500 werkplekken. Bij Goedkoopinrichten. nl hebben we dan ook zeer compleet assortiment van bureaus tot bureaustoelen, vergadertafels en vergaderstoelen tot kantoorkasten.

Kantoorinrichting - Ontwerp Tot Realisatie Op Maat

Dus waarom zoveel geld betalen voor nieuw kantoormeubilair als u voor lagere prijs dezelfde kwaliteit kunt krijgen? Als u een kantoor heeft, dan komt er een tijd dat u er (nieuwe) meubels voor moet kopen. Dit kan een nieuw kantoor zijn waar u naartoe verhuist en waar u een nieuwe inrichting wilt, maar het kan ook uw huidige kantoor zijn dat een opknapbeurt nodig heeft.

U zult natuurlijk gezondheid en veiligheid in ogenschouw moeten nemen en u zult het kantoor uiteraard naar eigen smaak willen inrichten. Als u hiermee rekening houdt, formuleert u uiteraard een inkoopplan binnen uw budget. Bij het berekenen van uw budget wilt u uw geld op de best mogelijke manier gebruiken en waar voor uw geld krijgen.

Kantoormeubels Uit Voorraad Leverbaar

Dus wat kiest u, nieuw of gebruikt? Wanneer u nieuw kantoormeubilair koopt, kan de aangeboden garantie een goede indicatie zijn van de inherente kwaliteit. Dit is ook direct een van de grotere voordelen. Bij nieuw kantoormeubilair ontvangt u, bij 99% van de producten, een langere garantieduur. Daarnaast weet u dat uw producten ook echt nieuw zijn.

Het eerste voordeel is uiteraard de lagere kosten. Natuurlijk zeggen we niet dat het kopen van gebruikte meubels betekent dat u het beste van de wereld kunt krijgen tegen de door u gekozen prijs, maar u kunt binnen uw budget werken en de beste kantoormeubelen voor uw geld krijgen. Uw aankoop van gebruikt kantoormeubilair moeten ertoe kunnen leiden dat u uw kantoor naar wens decoreert en dat u de look in uw kantoor creëert die u voor ogen heeft.

Bureaustoel

Dit in tegenstelling tot nieuwe producten die over het algemeen een langere levertijd hebben. Tot slot - en heel belangrijk - bespaart u het milieu met het kopen van gebruikt meubilair voor uw kantoor. Dit leggen we uit. In vergelijking met het recyclen van aluminium blikjes, plastic zakken en kranten, is het kopen van 2e hands kantoormeubelen een veel betere actie voor onze planeet.

Stalen meubels moeten worden gedemonteerd voor recycling en de kosten van herstel zijn onbetaalbaar (Kantoorstoel Tilburg). Als het meubilair kan worden hergebruikt - en in de meeste gevallen heeft kantoormeubilair een levensduur van meer dan twintig jaar - vermindert u niet alleen het gebruik van vuilstortplaatsen en recycling, u krijgt ook een product met een zeer hoge intrinsieke waarde. Moderne kantoorinrichting: tips & tricks.

Kantoormeubelen Eindhoven

Met het geld dat u bespaart op kantoormeubelen van Goedkoopinrichten. nl, heeft u de mogelijkheid om het meubilair aan te passen. Door dit te doen kunt u niet alleen een persoonlijk tintje toevoegen, ook hebt u de keuze om uw meubels aan te passen. Hiermee worden de kantoormeubelen uniek gemaakt en krijgt uw kantoor een geheel nieuw gevoel en uitstraling.

U kunt tweedehands kantoormeubilair dus sneller krijgen. Maar hoe zit dat precies? Naast de goedkope commerciële meubels - die verkrijgbaar zijn bij massahandelaren en discounters - wordt kantoormeubilair veelal op bestelling gemaakt. Goed kantoormeubilair kost in het algemeen 6 tot 12 weken om te produceren. Tweedehands kantoormeubilair staat voor u klaar en kan direct worden afgeleverd.

Kantoorstoel Breda

Als u snel stappen wilt nemen met betrekking tot het inrichten of opnieuw inrichten van uw kantoor, dan is het voor u gunstig snel uw tweedehands kantoormeubelen in huis te hebben. Goedkoopinrichten. nl heeft alle kennis in huis om u een juist advies te geven over de beste inrichting van uw werkplek.

En als je toch veel (intensief) zit, kies dan de bureaustoel die past bij jouw situatie. Graag delen wij enkele criteria die belangrijk zijn bij het aanschaffen van bureaustoelen voor in huis en in kantooromgevingen. Niet elke bureaustoel is namelijk geschikt voor diverse doeleinden. Zo zorgt een stoel die voldoet aan de NEN-EN 1335 en NPR 1813 niet noodzakelijk ervoor dat jij of je collega goed zit.

Kantoormeubelen - Bureaus, Kasten, Balies

Voor de aanschaf van nieuwe kantoormeubelen hoeft u tegenwoordig niet meer naar een fysieke winkel. Kantoor meubilair van kwaliteit. Er zijn verschillende webwinkels met een breed aanbod aan kantoormeubelen te vinden. Voordat u nieuwe kantoormeubelen aanschaft, zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Denk bijvoorbeeld aan de stijl van kantoormeubelen, het comfort wat zij u en uw medewerkers bieden, enzovoorts.

Kantoormeubelen kopen kan onder meer bij Prokan. Ergonomisch werken is de trend van dit moment! Houd hier rekening mee bij nieuwe kantoormeubelen kopen. Het kan bijvoorbeeld slim zijn om voor een bureau te kiezen, die heel eenvoudig verhoogd kan worden. Zo kunnen medewerkers achter het bureau staan, in plaats van dat zij de hele dag moeten zitten.

Kantoor Inrichten - Bekijk Onze Maatwerkcollectie

Goed voor de productiviteit van medewerkers en voor het tegengaan van lichamelijke klachten. Denk bijvoorbeeld aan pijn in de rug. Eerder werd al beschreven, dat ook de stijl van meubels een rol speelt bij de keuzes die u maakt. Het is belangrijk om de kantoormeubelen ofwel in een moderne stijl, ofwel in een iets klassiekere stijl samen te stellen.

Kantoorgroothandel Alles Voor Op KantoorKantoorinrichting - Ontwerp Tot Realisatie Op Maat


Het woord 'ergonomisch' gaat vaak hand in hand met onze bureaustoelen. Maar wat is het nu precies? Een ergonomisch product helpt bij het creëren van een veilige en gezonde werkhouding. Als je een bureaustoel kan verstellen en de stoel kan aanpassen naar jouw lichaam dan is een bureaustoel ergonomisch. Hierdoor biedt de stoel de juiste ondersteuning en comfort.


Fysiotherapeuten zien een forse toename van klachten die het gevolg zijn van thuiswerken(trouw.nl). Het gaat om problemen met arm, nek, schouders en rug. Veel thuiswerkers hebben hun werkplek niet op orde. Ze werken uren achterelkaar achter een laptop, zonder ergonomische hulpmiddelen.

Je kunt kiezen voor verschillende rugleuningen, verschillende zittingen, het toevoegen van een hoofdsteun, etc. Op die manier kunnen we met deze bureaustoelen maatwerk creëren. De stoelen onderscheiden zich ten opzichte van andere merken door onder andere de separate rughoek-verstelbaarheid.

Als we kijken naar de letterlijke betekenis van het woord ‘ergonomische bureaustoel’, dan zal een goede ergonomische bureaustoel tot op detailniveau instelbaar zijn. Het doel van het instellen van een bureaustoel is om deze af te stemmen op je lichaamsmaten en persoonlijke fysieke behoeftes. Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Daarom hanteren wij een zeer breed assortiment: voor iedereen moet immers match kunnen worden gemaakt tussen de persoon en de bureaustoel die het best bij de persoon en diens situatie past.


Een goede ergonomische bureaustoel heeft een NPR 1813 normering. Deze is voor grote mensen en kleine mensen geschikt. Deze is geschikt voor 95% van de Nederlandse bevolking. Daarnaast zijn er nog veel mogelijkheden om een extra ondersteuning te bieden aan verschillende lichaamsdelen om fysieke klachten te voorkomen.


Kantoorwerkplekken vormen nu de grootste groep banen in Nederland. De meeste mensen doen hun dagelijkse werk in een kantoor. Maar het menselijk lichaam is helemaal niet voorbereid op een zittende baan. Tijdens de vele uren van eenzijdige belasting ontwikkelen zich spierspanningen, pezen worden overbelast, rugklachten ontstaan en leiden in het ergste geval tot een hernia. Intussen is rugpijn de op één na meest voorkomende oorzaak van ziekteverzuim in Nederland. Een ergonomische bureaustoel kan dit voorkomen. Maar wat is een bureaustoel?


Een bureaustoel zonder armleuning staat daarnaast stijlvol en minimalistisch en past binnen elk interieur. De stoel neemt weinig plaats in beslag en is licht in gewicht, waardoor je de stoel eenvoudig verplaatst en neerzet waar je maar wilt.


Een compact toetsenbord is een volwaardig alternatief voor het traditionele toetsenbord. Indien frequent numerieke gegevens dienen te worden ingevoerd, dan kan gebruik worden gemaakt van een apart numeriek deel. Een ergonomisch gevormd toetsenbord kan bijdragen aan het voorkomen van klachten (Moore en Swanson, 2003), doordat de houding van de onderarmen en polsen beter is (Riezebos, 1997).


Ook voor jou zou een ergonomische bureaustoel waarschijnlijk een goede aankoop zijn! We hebben de beste ergonomische bureaustoel 2022 uitgekozen op basis van strenge eisen en specificaties.


Moderne bureaustoel

Bureaustoel Breda

Bureaustoel Den-Bosch

Nieuw kantoormeubilair

Bureaustoel Tilburg

Kantoormeubelen Eindhoven

Industrieel kantoormeubilair

Bureaustoel Eindhoven

Kantoorstoel Tilburg

Kantoorstoel Den-Bosch

Thuiswerkplek

bijvoorbeeld voor houten bureaus in combinatie met zwarte stoelen. Kies bij voorkeur voor een leren bekleding, om vuil op de stoelen minder snel op te laten vallen.

Meer van Kantoor

Navigation

Home

Latest Posts

Fruitbox Op Het Werk

Published May 11, 23
11 min read

Vers Fruit Op Het Werk

Published May 10, 23
8 min read

Kantoortrends 2022 - Office

Published Apr 27, 23
8 min read