Betalende En Niet Betalende Parkeersystemen

Gepubliceerd jan. 06, 23
10 min read

Toegangscontrole Systeem

Opties En Toebehoren Voor Slagbomen Kopen?Slagboom Kopen - Security Solutions

Als de software op basis van andere vormkenmerken heeft vastgesteld dat het om een Nederlands kenteken gaat, zal de 8 of B op de eerste positie van het kenteken worden herkend als een B. Aan het eind van het herkenningsproces produceert de software de tekst van het kenteken plus een waarde die de betrouwbaarheid van de herkenning aangeeft.

Als de aangegeven betrouwbaarheid hoog genoeg is, zal het systeem het kenteken samen met het tijdstip van binnenkomen opslaan voor de duur van het verblijf van de auto in de garage - toegangscontrole beveiliging. Bij traditionele parkeersystemen wordt het kenteken meestal op een ticket worden geprint. Vervolgens opent het systeem de slagboom. Parkingware slagboom opent automatisch met kentekenherkenning Het hele proces dat we hierboven hebben beschreven speelt zich binnen 1 seconden af.

Sterker nog: als de parkeergarage werkt met abonnementen en hij is abonnementhouder, hoeft hij geen ticket te trekken en gaat de slagboom sneller open dan in de traditionele situatie. Bij het verlaten van de parkeergarage gebeurt het hele proces opnieuw, maar nu beschikt de software over belangrijke extra informatie. Het te herkennen kenteken kan alleen maar van een auto zijn die in het systeem geregistreerd staat en dus kan worden gematcht met de lijst in de garage aanwezige kentekens.

Slagbomen - Gebruiksvriendelijk En Goed Te Controleren

Toegangscontrole SysteemSlagboom Kopen - Security Solutions

Het eindresultaat wordt doorgegeven aan het Parkeer Management Systeem, de slagboom wordt geopend en het systeem verwijdert de opgenomen beelden (Tourniquet toegangscontrole). De cyclus van een klantenbezoek aan de garage is voltooid. Zolang de techniek van kentekenherkenning bestaat, is de vraag gesteld naar de kwaliteit van de herkenning. Maar in feite is de kwaliteit nog niet eens het belangrijkste.

Maar over welke 5% gaat dat? Elk resultaat dat het herkenningssysteem levert zou dan een kans van 5% hebben dat het niet klopt. Bij Parkingware voorzien we daarom elk herkenningsresultaat van een betrouwbaarheidsgetal. Inzinkbare paal. Een betrouwbaarheidsgetal is een getal tussen 0 en 1000 dat aangeeft hoe betrouwbaar het is dat het herkende resultaat juist is.

De eerste methode die de kentekenbeelden analyseert, levert een resultaat af inclusief een betrouwbaarheidsgetal. Is het betrouwbaarheidsgetal boven de 800, dan wordt het resultaat als betrouwbaar beoordeeld en stuurt hij dit resultaat door naar het Parkeer Management Systeem. Is het betrouwbaarheidsgetal lager dan 800, dan stuurt de software het kentekenbeeld door naar een tweede herkenner, die volgens een andere methode werkt (kaartlezer toegangscontrole).

Elektrische Poort - De Specialist Van Nederland

ToegangscontroleSlagboom Kopen - Security Solutions

Ongeveer 4% van de kentekens wordt naar deze herkenner geleid. kwaliteitscontrole curve van de kentekenherkenningsoftware Tot slot kan een onbetrouwbaar herkenningsresultaat gematched worden met een de vaste lijst van kentekens. Er kan een matchpercentage en het aantal karakter worden ingevoerd waardoor voor een goede match.

We gebruiken de nieuwste technologieën voor onze Ticketless Parking-oplossing. Zo worden onze state-of-the-art camera's aangedreven door kunstmatige intelligentie (AI), die de camera's "leert" en ze helpt om hun prestaties in de loop van de tijd te verbeteren. Verkeerd gelezen gegevens worden verzameld, geanalyseerd en gebruikt om het algoritme te optimaliseren, met als doel een nog betere prestatie te leveren..

Wilt u uw parkeerterrein goed beveiligen, zodat alleen bevoegden het parkeerterrein kunnen betreden? Kies dan voor een kenteken registratie systeem van Kiestra Parkeertechniek. Door gebruik te maken van een kenteken registratie systeem van Kiestra Parkeertechniek, weet u namelijk zeker dat alleen mensen met officiële toegang uw parkeerterrein kunnen betreden. Hoe het kenteken registratie systeem van Kiestra Parkeertechniek precies werkt, leest u op deze pagina.

Beveiliging Hydraulische Stijgende Verkeerspaaltjes

Deze camera registreert het kenteken van de auto die aan komt rijden en als dit kenteken in het kenteken registratie systeem voorkomt als goedgekeurd kenteken, gaan de slagbomen van het parkeerterrein automatisch open. Staat het kenteken niet in het kenteken registratie systeem omdat de betreffende auto geen toegang heeft tot het parkeerterrein, dan blijven de slagbomen gesloten en kan de auto niet inrijden.

Dit maakt het kenteken registratie systeem van Kiestra Parkeertechniek honderd procent veilig voor alle gebruikers. slagboom met rok. Naast het feit dat het kenteken registratie systeem van Kiestra Parkeertechniek voor honderd procent veilig is, biedt het kenteken registratie systeem bovendien een gebruiksvriendelijke, eenvoudige en prettige oplossing om een parkeerterrein in te rijden. In plaats van op zoek te moeten naar een sleutel, bij het inrijden zo dicht mogelijk naast het kastje te parkeren om de sleutel of het pasje in te steken en te klungelen om de sleutel of het pasje op de juiste manier in de slagboom te steken, kunt u met het kenteken registratie systeem van Kiestra Parkeertechniek eenvoudig doorrijden met uw auto.

En waar u een sleutel of pasje kwijt kan raken, is dit bij het kenteken registratie systeem natuurlijk niet aan de orde. Kortom: naast veiligheid, biedt het registratie systeem ook comfort. Bent u geïnteresseerd in het systeem voor uw parkeerterrein? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Kiestra Parkeertechniek en laat uw parkeerterrein uitbreiden met het veiligeen gebruiksvriendelijke systeem. Bollard paal.

Verkeerspalen

Op het parkeerterrein aan de Verlengde Erasmuslaan (P7A) en de parkeergarage Gymnasion (P7B) geldt parkeren met behulp van kentekenherkenning. Dit bevordert een snelle doorstroom en het hoge dagtarief bij een verloren parkeerkaart is hiermee verleden tijd. Bij de ingang van het parkeerterrein wordt het kenteken van de auto automatisch geregistreerd (elektronische toegangscontrole).

Voor abonnementshouders geldt dat het kenteken aan het abonnement gekoppeld wordt. Zij hoeven hun pas daarna niet meer aan te bieden, de slagboom gaat automatisch open. Abonnementhouders met meer dan één auto zullen hun parkeerpas moeten gebruiken elke keer dat ze met een andere auto naar de parkeerplaats komen. Bij vertrek kun je betalen bij de betaalautomaat of bij de slagboom.

Slagroom LeveranciersTourniquet Deuren

Neem de parkeerkaart mee in de auto. Bij vertrek zal de slagboom automatisch openen. Indien de slagboom niet opent voer je de parkeerkaart in bij de automaat. Of je rijdt met de auto direct naar de slagboom. Het systeem herkent het kenteken en het tarief van de parkeersessie verschijnt in het scherm van de automaat.

Slagboom Kopen? Toegangstechniek

Je ontvangt geen betaalbewijs en de slagboom opent automatisch. Toegangscontrole systeem. Deze wijze van parkeren wordt in de toekomst mogelijk ook op de andere parkeerterreinen van de Radboud Universiteit ingevoerd. Heb je vragen over parkeren op de campus? Neem dan contact op via .

Bij bedrijven wordt er veelal gebruik gemaakt van een slagboom met kentekenherkenning. Dit is heel handig omdat je op deze manier iedere medewerker a. d - Automatische slagbomen.h. van zijn kenteken toegang geeft tot het parkeerterrein. Mocht de medewerker weggaan, dan heft u de toegang tot uw parkeerterrein eenvoudig weer op. Daarnaast is een slagboom met kentekenherkenning gemakkelijk te koppelen met toegangscontrolesystemen.

Als het om kentekenregistratie gaat zijn er meerdere ‘smaken’. Maar hoe u het in kunt zetten: het camerasysteem registreert kentekens van nieuwe bezoekers wanneer het kenteken nog niet bekend is. Dit kenteken wordt op het kaartje geprint. De bezoeker betaalt bij de betaalautomaat en bij het verlaten van de parkeergarage gaat de deur of slagboom automatisch open.

Tourniquet Toegang

Een automatische verkeerspaal heeft een mechanische of hydraulische aandrijving die elektrisch wordt aangestuurd. Een hydraulische aandrijving werkt op oliedruk. Een mechanische of hydraulische verkeerspaal is dankzij de elektrotechnische aansturing op afstand te bedienen. Bijvoorbeeld met een pulsgever of applicatie op een mobiele telefoon. Zo’n applicatie werkt met een GSM module of Bluetooth module en biedt de mogelijkheid om je huisgenoten, personeel, leveranciers, bezoekers of andere welkome gasten zelf jouw verkeerspalen te laten bedienen. Bijvoorbeeld om toegang te krijgen tot je terrein of tot een specifieke parkeerplaats. Alleen automobilisten of vrachtwagenchauffeurs die welkom zijn krijgen van jou een pulsgever of digitale toegangscode.

Inzinkbare Paal Prijs. Iedere af te sluiten zone is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Eureka Access Solutions werkt met drie verschillende automatische inzinkbare palen: – Verzinkbare paal type Vesta City – Verzinkbare paal type K4 – Verzinkbare paal type K12

Halfautomatische Paal. Handmatig bedienbare intrekbare paaltjes in drie verschillende hoogtes voor frequente en snelle toegang tot beschermde of beperkte gebieden. Afwerking: thermisch verzinkt en gecoat in standaard kleuren.


In de meeste gevallen wil je met een rampaal alleen (vracht)auto’s weren en ondertussen fietsers en voetgangers doorgang verlenen. Gemeenten gebruiken rampalen om hun binnensteden en dorpscentra autovrij of autoluw te maken en foutparkeren te voorkomen. Natuurbeheerders passen rampalen toe om natuurgebieden autovrij te houden. Ondernemers installeren deze palen om misbruik van hun (beperkte) parkeerruimte te voorkomen en ramkrakers buiten de deur te houden.

Wil je een rampaal of afstand kunnen bedienen? Kies dan een automatische rampaal. Deze kun je bedienen met een smart app op je mobiele telefoon, een speciale pulsgever (afstandsbediening) of een vaste drukknop. Zo’n vaste knop is handig wanneer je wilt dat alleen iemand op de receptie of kantoor de rampaal kan bedienen.

Aangezien elke verkeerssituatie en toegang anders is, zijn er ook diverse slagbomen verkrijgbaar. Het is tenslotte belangrijk dat de slagboom de gehele breedte van de weg afsluit. De lengte van de arm van de slagboom kan bijvoorbeeld 4, 6 of 12 meter zijn. De meeste slagbomen hebben een standaard arm, maar er zijn ook andere opties beschikbaar.


Wanneer er regelmatig verkeer door een slagboom moet en er niet altijd iemand in de buurt is om die te bedienen, ligt een automatische slagboominstallatie voor de hand. Eureka Access Solutions levert automatische slagboominstallaties van het topmerk Beninca. Dit merk staat voor kwaliteit, innovatie en design tegen een goede prijs. Een slagboominstallatie van Beninca kenmerkt zich door een stevige stalen behuizing met een eigentijds design en een ingebouwde motorsturing.

In de meest eenvoudige uitvoering vindt aansturing plaats middels handzender of smartphone, hierbij kan de ontvanger/module in de besturingskast van de slagboom gemonteerd worden. Bij complexere opstellingen wordt een componentenzuil bij de in- en uitgang geplaatst, waarop diverse attributen gemonteerd kunnen worden. Hierbij kan gedacht worden aan intercom, camera, paslezers, inslikkers, etc.

Eureka Access Solutions biedt een reeks verwijderbare palen voor toegangscontrole en beveiligingsbehoeften. Onze verwijderbare palen zijn ontworpen om duurzaam en langdurig te zijn en tegelijkertijd esthetisch aantrekkelijk te zijn. De palen zijn eenvoudig te installeren en kunnen in verschillende omgevingen worden gebruikt, van commercieel tot privé. Voor onze klanten met een onderhoudscontract bieden wij een 24-uurs storingsdienst, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw verplaatsbare palen snel en vakkundig worden verzorgd. Ons team is zeer deskundig en ervaren in het veld en kan gedurende het hele proces begeleiding en assistentie bieden.

Slagbomen met kentekenherkenning worden vaak gebruikt in parkeergarages, industriële terreinen en andere gebieden waar beperkte toegang nodig is. Ze zijn ook populair in gated communities en andere woonwijken waar bewoners alleen toegang moeten hebben tot hun eigen buurt.

Een elektrische toegangspoort kan ook worden gekoppeld aan een beveiligingssysteem, zoals een videocamera of een alarm, om extra beveiliging te bieden. Als iemand probeert de poort te forceren of te openen zonder toestemming, kan het beveiligingssysteem een alarm activeren of een melding sturen naar een beveiligingsbeambte.

Om deze problemen te voorkomen is het belangrijk dat duidelijk is aangegeven wie wel en niet bevoegd is om een parkeerplaats te gebruiken, en dat er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor mensen die geen toegang hebben tot de gereserveerde parkeerplaatsen. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door het plaatsen van duidelijke borden of het aanbieden van alternatieve parkeerplekken.


Tourniquet leverancier

sensorpoortjes

draaihekjes
 • full height turnstile
 • access control
 • Allemaal op basis van kentekenherkenning. Voor abonnementhouders is het nog makkelijker: hun kenteken staat al geregistreerd, dus zij kunnen zonder verdere actie naar binnen en naar buiten rijden. Voor de eigen parkeergarage van uw onderneming biedt het systeem nog meer mogelijkheden. U kunt vooraf kenteken van uw collega’s of klanten registreren, zodat ze vrij kunnen in- en uitrijden.

  Meer van ZZP

  Navigation

  Home

  Latest Posts

  Fruitbox Op Het Werk

  Published May 11, 23
  11 min read

  Vers Fruit Op Het Werk

  Published May 10, 23
  8 min read

  Kantoortrends 2022 - Office

  Published Apr 27, 23
  8 min read